Roze leren hoesje voor iPhone 4 en iPhone 4S

De Apple iPhone 4 en 4S zijn de derde generatie iPhones. De iPhone 4 is de opvolger van de iPhone 3G en 3Gs. De iPhone 4 bevatte aantal nieuwe functies ten opzichte van zijn opvolger namelijk videobellen, een 5MP camera met fliters, een front face camera en een ingebouwde gyroscoop. Ook de resolutie was verbeterd, Steve Jobs noemde dit ook wel retina resolutie omdat pixels met het oog niet te onderscheiden waren. Wat de iPhone 4 nog veel kenmerkt is het design. Het design was meer vierkant en het gebruikte materiaal (glas en aluminium) deed het toestel meer luxe aanvoelen. Dit was tevens ook weer een nadeel, het glas was gevoelig voor vetvlekken en krassjes. Het aluminium kon makkelijke kleine deukjes oplopen. Een ideale bescherming voor je iPhone 4 is dan ook een leren hoesje. Een leren hoesje laat het design van de iPhone intact door niet permanent aan de telefoon vast te zitten. Onze leren hoesje zijn in de binnenkant licht gewatteerd wat naast bescherming biedt ook handig is voor het weghalen van stof en vingervlekken.

bestelnu2

Speciaal voor de fashionista’s hebben wij een roze leren hoesje voor de iPhone 4. Dit leren hoesje is van PU leer en is 125mm hoog en 77mm breed en pas ideaal voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Ook de iPhone 3G en 3GS passen in dit hoesje. Het leer is aan de zijkanten netjes gestikt en vervolgens afgewerkt waardoor het extra stevig is maar ook lekker in de hand ligt. Het hoesje heeft een matte afwerking en pas goed bij elke kleding stof. Daarnaast is het roos leren hoesje voorzien van een handige pull-up strap om zo makkelijk je telefoon uit te kunnen halen. Het roze leren hoesje maakt je iPhone ook niet onnodig dik.

roze-leren-hoesje-iphone-4-4s-3g-3gs

 

roze-leren-hoesje-iphone-4-4s-3g-3gs (1)

Dit roze hoesje is direct te bestellen via onze webwinkel. De prijs is 12 euro en verzending is gratis door heel Nederland. Bestel je voor 16.15 uur dan kan je het de volgende dag al verwachten en bij uitzondering overmorgen! Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Bestel het roze leren hoesje voor jouw iPhone 4 4S 3G of 3GS hier.


Bedruk je eigen hoesje. Ook als kado voor een vriend of familie! Bij LerenHoesje kan je het roze leren hoesje voor de Samsung Galaxy S3 laten bedrukken. Dit doen we middels met een blinddruk apparaat. Je krijgt dan een mooie reliƫf in het hoesje. Dit is dus een echte bedrukking, geen print bedrukking wat meestal vervaagt na gebruik. Via onze website kan je gemakkelijk deze bedrukking toevoegen aan het hoesje.

bedrukt_leren_hoesje