Hieronder vind je meer informatie over het bestellen bij LerenHoesje.

Betalingsmethodes

Bij Leren Hoesje ondersteunen wij de volgende betalingmethodes:

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het voordeel van iDeal is dat wij direct uw betaling ontvangen en uw bestelling meteen kunnen opsturen!ideal-betaling

PayPal
Dit is een directe betaling (m.u.v. eCheck) nadat u heeft besteld. Net als bij iDeal ontvangen wij uw betalingsbewijs direct en kan uw bestelling meteen worden verzonden.
paypal_betaling

Bankovermaking
De bestelling kan betaald worden via een bankoverschrijving. Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen (binnen Nederland) of binnen 10 dagen (vanuit het buitenland) overgemaakt te zijn. Na deze termijn ontvangt u automatisch een mailtje van ons. Mocht we hierop geen reactie ontvangen dan wordt de bestelling geannuleerd. Bij een bankoverschrijving wordt er niet direct bijgeschreven, dit kan ongeveer 1 of 2 dagen duren. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden. 

Verzending & Levertijd

Als standaard regel hanteren we voor alle bestellingen binnen Nederland, die op werkdagen voor 16.15 uur zijn geplaatst en die direct betaald zijn met iDeal of PayPal (m.u.v. eCheck, duurt enkele dagen voor controle) op dezelfde dag worden verstuurd met PostNL. Dat betekent meestal dat de bestelling de volgende dag bij u thuis wordt afgeleverd. Houd hierbij rekening met een levertijd van 1~2 dagen. Bestellingen na 16.15 uur zijn geplaatst worden de volgende dag verzonden.

verzending_leren_hoesje

Voor verzendingen naar België is dit 2~3 werkdagen.

Bestelling voor 16.15 Dag bezorging
maandag dinsdag, woensdag
dinsdag woensdag,donderdag
woensdag donderdag, vrijdag
donderdag vrijdag, zaterdag
vrijdag zaterdag, maandag
zaterdag dinsdag, woensdag
zondag dinsdag, woensdag

Retourneren

Mocht een leren hoesje niet naar wens zijn of defect zijn bij aflevering en wilt u deze retourneren, geen probleem. Neem hiervoor eerst contact met ons op voor retourneren. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of ons mailen via info@lerenhoesje.nl De kosten van het retourneren zijn voor de kosten van de klant (dit zijn meestal twee postzegels). De bedenktijd is altijd 14 werkdagen. Binnen deze periode mag je het product zonder opgave van reden terugsturen. Je hoeft niet binnen die 14 dagen het artikel te retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag nadat het product is afgeleverd. Terugbetaling wordt maximaal binnen de wettelijke 14 dagen gedaan. Je krijgt hierbij 100% van het betaalde bedrag terug.

Het retouradres is:
LerenHoesje retour
Europalaan 20 – K0005
3526 KS Utrecht
Nederland

Bedrukken

Bedrukken bij Leren Hoesje doen wij met een speciaal gereedschap en machine, hiermee drukken wij een vorm in het leer zonder de bovenste laag te verwijderen. Je krijgt hierdoor een mooi reliëf in het leer en zo blijft het stijlvol en lang goed. Bij andere zogenaamde bedrukkingen krijg je 1) een printdruk waarbij een logo of tekst geprint wordt op het leer of 2) lasergegraveerd, waarbij het leer wordt weggebrand om een patroon aan te brengen. Bij deze twee bewerkingen is de resultaat echter een stuk minder mooi. Bij Leren Hoesje kun je een naam of persoonlijk berichten laten bedrukken.

bedrukken-leren-hoesje

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker