Bestel je leren hoesje bij LerenHoesje.nl

Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe online winkel: LerenHoesje!
Zoals de naam al aangeeft (lekker makkelijk), verkoopt LerenHoesje, leren hoesjes voor telefoons of smartphones. Bij ons vind je leren hoesjes in allerlei kleuren en stijlen. Wij bieden leren hoesjes aan voor merken zoals Apple, HTC, LG, Samsung, Nokia, Sony, en Blackberry. Bekende modellen zijn dan ook de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, Samsung Galaxy S3; Galaxy S2, HTC One, LG optimus, Nokia Lumia en de Sony Xperia.

Wij vinden leren hoesjes de optimale bescherming voor je telefoon. Met een plastic case zit je vaak permanent vast aan een verpakking om je telefoon heen. Al het design en het moois wordt dan verborgen door een plastic case. Een leren hoesje doe je om je telefoon heen als je deze even niet gebruikt of in je broekzak stopt, het biedt bescherming tegen krassen en vetvlekken. Als je telefoon weer wilt gebruiken kan je deze uit het leren hoesje halen en blijft het design van je telefoon behouden. Ook past een leren hoesje vaak beter bij de hedendaagse kleding. Leer contrasteert goed bij allerlei soorten kleding zoals jeans of een pak. Een plastic case komt toch vaak wat goedkoper over.

Bij LerenHoesje is verkoop niet alleen verkoop. Wij vinden het belangrijk om altijd een totaal ervaring te kunnen aanbieden. Dat betekent dat je voor de verkoop zo goed mogelijk wordt geholpen door dagelijks standby te staan voor vragen of problemen. Mocht je na verkoop, dus de aftersales, nog vragen hebben dan kun je ook directe service van ons verwachten. Klanttevredenheid is alles waarbij LerenHoesje om draait. Dit betekent ook dat producten altijd zo nauwkeurig mogelijk worden geselecteerd voordat ze in onze winkel staan. Inpakken en levering doen wij op dezelfde dag, je kunt dus je bestelling binnen 1 – 2 dagen in huis ontvangen! Verzendkosten, daar doen wij niet aan. Verzending is bij ons gratis.

Naast verkoop van leren hoesjes, doen wij ook aan personalisering. Met onze vakkennis kunnen wij leren hoesjes bedrukken met speciale apparatuur. Met een hoge druk en temperatuur kunnen wij jouw eigen naam of boodschap in onze leren hoesjes drukken. Zo kun je jouw eigen leren hoesje zelf samen bestellen. Vraag hiernaar voor meer informatie via info@lerenhoesje.nl.

Mocht je verder nog vragen hebben stuur dan ons een gerust een mailtje.

Met vriendelijke groet,

Team LerenHoesje

naar_de_winkel

s3-blauw-leren-hoesje-2