Zwart leren hoesje LG Optimus 2X speed

Speciaal voor LG Optimus 2X speed hebben wij een zwarte slim leren hoesje. Dit hoesje is van PU leer en is 130 x 80 mm en pas ideaal voor de LG Optimus 2x speed. Het leer is aan de zijkant gestikt en is van licht glad oppervlak en ligt hierdoor lekker in de hand. Zwart leer pas goed bij elke kleding stof. Het zwart leren hoesje is voorzien van een handige pull-up strap om zo makkelijk de LG Optimus 2x Speed uit het hoesje te kunnen halen. Het hoesje is slim waardoor het de telefoon niet onnodig dik maakt. De LG Optimus 2x Speed is in 2011 uitgebracht maar die hedendaags prima mee kan met de high end toestellen. De case is van kunstof. De achterklep kan los waardoor de accu vervangbaar is. Helaas blijft kunstof toch gevoelig voor krasjes en deukjes. Een leren hoesje is daarom ideaal om de LG Optimus 2X speed hierdoor tegen te beschermen. Ook zit je met een leren hoesje niet perse vast waardoor het design van de LG Optimus 2x speed niet permanent verborgen is achter een case. Onze leren hoesje zijn in de binnenkant licht gewatteerd wat naast bescherming biedt ook handig is voor het weghalen van stof en vingervlekken.

bestelnu2

Dit zwarte hoesje is direct te bestellen via onze webwinkel. De prijs is 11 euro en verzending is gratis door heel Nederland. Bestel je voor 16.15 uur dan kan je het de volgende dag al verwachten en bij uitzondering overmorgen! Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Bestel het zwart leren hoesje voor jouw LG Optimus 2x speed hier.

zwart-leren-hoesje-galaxy-s2-sensation-optimus

zwart-leren-hoesje-galaxy-s2-sensation-optimus (1)


Bedruk je eigen hoesje. Ook als kado voor een vriend of familie! Bij LerenHoesje kan je het zwart leren hoesje voor de LG Optimus laten bedrukken. Dit doen we middels met een blinddruk apparaat. Je krijgt dan een mooie reliëf in het hoesje. Dit is dus een echte bedrukking, geen print bedrukking wat meestal vervaagt na gebruik. Via onze website kan je gemakkelijk deze bedrukking toevoegen aan het hoesje.

bedrukt_leren_hoesje