Zwart leren hoesje voor Samsung Galaxy Gio

Speciaal voor Samsung Galaxy Gio hebben wij een zwarte slim leren hoesje. Dit hoesje is van PU leer en is 120 x 68 mm en pas ideaal voor de Samsung Galaxy Gio. Het leer is aan de zijkant gestikt en is van licht glad oppervlak en ligt hierdoor lekker in de hand. Zwart leer pas goed bij elke kleding stof. Het zwart leren hoesje is voorzien van een handige pull-up strap om zo makkelijk de Samsung Galaxy Gio uit het hoesje te kunnen halen. Het hoesje is slim waardoor het de telefoon niet onnodig dik maakt. De Samsung Galaxy Gio is in 2011 uitgebracht en was het kleinere broertje van de Galaxy S. Ondanks de lagere prijs bood de Galaxy Gio goeie specificaties. De camera is een 3.2MP camera. De case is van kunstof. De achterklep kan los waardoor de accu vervangbaar is. Helaas blijft kunstof toch gevoelig voor krasjes en deukjes, het touch scherm is vatbaar voor vet vlekjes. Een leren hoesje is daarom ideaal om de Samsung Galaxy Gio hierdoor tegen te beschermen. Ook zit je met een leren hoesje niet perse vast waardoor het design van de Samsung Galaxy Gio niet permanent verborgen is achter een case. Onze leren hoesje zijn in de binnenkant licht gewatteerd wat naast bescherming biedt ook handig is voor het weghalen van stof en vingervlekken.

bestelnu2

Dit zwarte hoesje is direct te bestellen via onze webwinkel. De prijs is 11 euro en verzending is gratis door heel Nederland. Bestel je voor 16.15 uur dan kan je het de volgende dag al verwachten en bij uitzondering overmorgen! Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Bestel het zwart leren hoesje voor jouw Samsung Galaxy Gio hier.

leren-hoesje-galaxy-gio

leren-hoesje-galaxy-gio (1)


Bedruk je eigen hoesje. Ook als kado voor een vriend of familie! Bij LerenHoesje kan je het zwart leren hoesje voor de Samsung Galaxy Gio laten bedrukken. Dit doen we middels met een blinddruk apparaat. Je krijgt dan een mooie reliëf in het hoesje. Dit is dus een echte bedrukking, geen print bedrukking wat meestal vervaagt na gebruik. Via onze website kan je gemakkelijk deze bedrukking toevoegen aan het hoesje.

bedrukt_leren_hoesje