Zwart leren hoesje voor de Samsung Galaxy S3

De buitenkant van de Samsung Galaxy S3 is gemaakt van plastic en polycarbonaat. Hoewel deze materialen flexibel en stevig zijn is de Galaxy S3 nog altijd gevoelig voor kleine krasjes en deukjes. Een case of hoesje is daarom aan te raden voor de bescherming van de Galaxy S3. Bij Leren Hoesje kun je allerlei leren hoesjes vinden voor de Galaxy S3. Een leren hoesje is een stijlvolle bescherming van je telefoon. Voor de Galaxy S3 hebben wij Knight Black! Knight Black staat voor zakelijk en casual gebruikers. Knight Black contrasteert mooi bij alle kleuren telefoons, waaronder silver en wit. Knight Black beschermt je telefoon tegen krasjes en andere beschadigingen.

bestelnu2
Het zwarte leren hoesje voor de Samsung Galaxy S3 is 142 mm (14.2cm) hoog en 83mm (8.3cm) breed. De Galaxy S3 is 137mm hoog en 71mm breed en past perfect in dit hoesje. De prijs is 14 euro incl. verzending. De buitenkant van het hoesje heeft een matte oppervlak en is van PU leer. De binnenkant is licht gewatteerd voor extra bescherming en haalt tevens vingervlekken en stof af van de telefoon wanneer je deze in en uit schuift. Ideaal dus bij grote touch screen telefoons zoals de Galaxy S3.

zwart leren hoesje galaxy s3

De naden zijn gestikt en tevens bewerkt waardoor de zijkant extra stevig is maar ook prettig is om vast te houden. Het leren hoesje is voorzien van een pull-up strap om zo makkelijk de Galaxy S3 uit het hoesje te kunnen halen. Het hoesje heeft de kleur zwart en contrast leuk bij verschillende soorten kleding waaronder typische jeans broeken. Het hoesje maakt de Galaxy S3 niet onnodig dik en blijft makkelijk in te schuiven in broekzakken of jaszakken.

zwart leren hoesje galaxy s3

Dit zwarte hoesje is direct te bestellen via onze webwinkel. De prijs is 14 euro en verzending is gratis door heel Nederland. Bestel je voor 16.15 uur dan kan je het de volgende dag al verwachten en bij uitzondering overmorgen! Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Bestel het zwarte leren hoesje voor jouw Galaxy S3 hier.


Bedruk je eigen hoesje. Ook als kado voor een vriend of familie! Bij LerenHoesje kan je het zwart leren hoesje voor de Samsung Galaxy S3 laten bedrukken. Dit doen we middels met een blinddruk apparaat. Je krijgt dan een mooie reliëf in het hoesje. Dit is dus een echte bedrukking, geen print bedrukking wat meestal vervaagt na gebruik. Via onze website kan je gemakkelijk deze bedrukking toevoegen aan het hoesje.

bedrukt_leren_hoesje